Ar savu izteikto aromātu un neskaitāmajiem pielietojumiem lavanda ir kļuvusi par vienu no populārākajām ēteriskajām eļļām. Senatnē romieši un ēģiptieši peldēšanai izmantoja lavandu. Kopš tā laika daudzi ir atklājuši neskaitāmas citas tās priekšrocības. Lavandu plaši izmanto kosmētikā un smaržās, jo tā spēj veicināt veselīgu, tīru ādu. Turklāt tā nomierinošās īpašības bieži tiek izmantotas ķermeņa atslābināšanai un garastāvokļa uzlabošanai. Tās daudzpusīgās priekšrocības padara lavandu par eļļu, kas ir pa rokai visur, kur dodaties.
Lietošana:
Pievienojiet dažus pilienus lavandas, lai veicinātu mierīgu un relaksējošu sajūtu.
Uzklājiet vienu pilienu savā skaistumkopšanas rutīnā, lai veicinātu veselīgu ādu.
Pievienojiet vannas ūdenim, lai atbrīvotos no raizēm, vai uzklājiet uz deniņiem un pakauša.
Pievienojiet dažus pilienus lavandas spilveniem vai gultasveļai, lai veicinātu relaksāciju.
Lietošanas norādījumi
Masāžai sajauciet 5 pilienus ar 10 ml nesējeļļas.
Vannai sajauciet 5 pilienus ar 5 ml nesējeļļas.
Parfimēšanai samaisiet 1 pilienu līdz 10 pilieniem nesējeļļas.
Tikai lokālai lietošanai.
Nesējeļļa, kas pazīstama arī kā bāzes eļļa vai augu eļļa, tiek izmantota, lai atšķaidītu ēteriskās eļļas un absolūtos produktus, pirms tie tiek uzklāti uz ādas masāžā un aromterapijā. Tie ir šādi nosaukti, jo tie drošā koncentrācijā pārnes ēterisko eļļu uz ādas. Nesējeļļas, tostarp kokosriekstu eļļa un jojobas eļļa, atšķaida ēteriskās eļļas, palīdzēs arī mitrināt jūsu ādu.
Brīdinājumi
Iespējama ādas jutība. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Konsultējieties ar savu ārstu, ja esat grūtniece vai ārstējaties. Izvairieties no acīm, ausīm un jutīgām vietām.












Отзывы
Нет ни одного отзыва