Deep Blue Stick DoTerra zīmulis locītavām un muskuļiem, 48gr

42,88 €

Izcelsmes valsts: ASV
Ja mūsu veikalā Jūs neatrodat kādu no DoTerra produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs to pieliksim!

Deep Blue zīmulis, kas bagātināts ar Deep Blue™ nomierinošo maisījumu, kas satur CPTG™ ēteriskās eļļas, kā arī kopaibas labvēlīgās īpašības, piedāvā spēcīgu, mērķtiecīgu atvieglojumu ātri iedarbojošā cietā veidā. Šis viegli lietojamais zīmulis dziļi iesūcas ādā un rada vēsuma sajūtu. Neaizstājams papildinājums jūsu vannas istabas skapītim vai sporta somai, zīmuļa formula nodrošina mitrinošas, mīkstinošas vielas, kas atstāj ādu maigu un netaukainu. Deep Blue zīmulis ātri žūst, tāpēc to var lietot pirms, treniņa laikā vai pēc tā, un tas ir nomierinošs, ērts un efektīvs.

Galvenās priekšrocības
Izstrādāts ar Deep Blue patentētu ēterisko eļļu maisījumu un citām spēcīgām sastāvdaļām
Sniedz īslaicīgu, mērķtiecīgu atvieglojumu problēmzonām
Sastāvā mitrinošas, mīkstinošas vielas, kas atstāj ādu maigu un netaukainu
Rada vēsinošu un nomierinošu sajūtu

Kas ir iekšā?
Japāņu piparmētra
Japāņu piparmētru augs Mentha arvensis ir piparmētru suga, kas dzimusi gan Ziemeļamerikā, gan Austrumāzijā. Tai ir daudz pielietojumu, un šī daudzgadīgā auga lapas un stublāji tiek destilēti ar tvaiku, lai iegūtu Japānas piparmētru ēterisko eļļu. Lai gan tā ir līdzīga piparmētru eļļai, Japānas piparmētru ēteriskā eļļa satur lielāku ķīmiskās sastāvdaļas mentola procentuālo daļu, kas tai piešķir spēcīgāku, piparmētru aromātu. Šī iemesla dēļ Japānas piparmētra bieži ir izvēlētā sastāvdaļa daudzās komerciālās pastilās. Sākot no saldiem gardumiem līdz sāļiem ēdieniem, piepildiet receptes ar Japānas piparmētru īpašībām un garšu, lai katrs kumoss būtu atsvaidzinošs.

Kopaiba
Kopaibas ēteriskā eļļa iegūta no smaržīga tropu koka, kas dzimusi Dienvidamerikā. Kopš 16. gadsimta kopaibas ēterisko eļļu tradicionālajās veselības praksēs izmanto Brazīlijas ziemeļu un ziemeļaustrumu iedzīvotāji. Kopaibas eļļa tiek plaši izmantota kosmētikas līdzekļos, tostarp ziepēs, krēmos, losjonos un smaržās, jo tā spēj nomierināt ādu. Uzklājiet lokāli kopā ar bāzes eļļu vai sejas mitrinātāju, lai palīdzētu atbalstīt veselīga izskata ādu.

Bergamotes piparmētra
Bergamotes piparmētras ēteriskā eļļa ir iegūta no ziedoša, daudzgadīga auga ar violetiem ziediem un sirdsveida lapām. Neskatoties uz nosaukumu, bergamotes piparmētra nekādā veidā nav saistīta ar bergamotes augļiem. Līdzīgi kā lavanda, bergamotes piparmētras galvenās sastāvdaļas ir linalols un linilacetāts. Lieliski piemērota pievienošanai frakcionētai kokosriekstu eļļai, lai iegūtu nomierinošu un relaksējošu masāžu pēc treniņa. Bergamotes piparmētras lavandai līdzīgais un piparmētru aromāts papildina siltu, relaksējošu vannu.

Tējas koks
Tējas koka ēteriskā eļļa, ko bieži dēvē par “Melaleuca” ēterisko eļļu, satur vairāk nekā 92 dažādus savienojumus un pārsteidzošas lokālas lietošanas iespējas. Tējas koka lapas gadsimtiem ilgi izmantoja Austrālijas aborigēni. Viņi sasmalcināja lapas un uzklāja tieši uz ādas, lai iegūtu atvēsinošu efektu. Tējas koks ir vislabāk pazīstams ar savām attīrošajām īpašībām. To var izmantot ādas un nagu attīrīšanai un veselīgas sejas ādas uzturēšanai. doTERRA tējas koku var lietot neregulāru ādas kairinājumu gadījumā un ādas nomierināšanai.

Zilā biškrēsliņa
Zilā biškrēsliņa, ko dēvē arī par Marokas biškrēsliņu, ir viengadīgs dzeltenziedu Vidusjūras augs, kas aug Marokas ziemeļos. Šim biškrēsliņa ziedam ir ķīmiskais sastāvs, pēc kura jūsu āda kārosies! Chamazulēns, zilā biškrēsliņa ķīmiskais komponents, piešķir tam raksturīgo indigo krāsu. Šī ēteriskā eļļa ir zināma arī ar savu labvēlīgo ietekmi uz ādu. Pievienojiet to karstai vannai, lietojiet kopā ar iecienītākajiem ādas kopšanas līdzekļiem vai vienkārši iemasējiet ādā!

Zvaigžņu anīss
Zvaigžņu anīss ir mūžzaļš koks, kas ir vietējs Dienvidaustrumāzijā. Parasti koki izaug tikai 4–6 metru augstumā, bet tie var sasniegt pat 20 metrus. Ķīniešu kultūrā augu sauc par “astoņragu anīsu” vai vienkārši par “astoņiem ragiem”, atsaucoties uz augli, kuram parasti ir astoņi folikuli. Anetols, galvenā zvaigžņu anīsa ķīmiskā sastāvdaļa, rada raksturīgo lakricas aromātu, ar ko ir pazīstama zvaigžņu anīsa ēteriskā eļļa un augļi. Kā galvenā sastāvdaļa doTERRA ZenGest™, zvaigžņu anīss, lietojot lokāli, var būt noderīgs kuņģa diskomforta gadījumā.

Pilns sastāvdaļu saraksts
Cocos Nucifera (kokosriekstu eļļa), tapiokas ciete, Helianthus Annuus (saulespuķu) sēklu vasks, mentols, Mentha Canadensis lapu/stublāju eļļa, Rosmarinus Officinalis (rozmarīna) lapu/stublāju eļļa, Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata sveķu eļļa, ūdens (Aqua), Illicium Verum (anīsa augļu/sēklu eļļa), Mentha Citrata eļļa, Mentha Piperita (piparmētru eļļa), Sambucus Nigra augļu ekstrakts, Prunus Amygdalus Dulcis (saldo mandeļu) eļļa, glicerila laurāts, glicerila kaprilāts, Eucalyptus Globulus lapu eļļa, Melaleuca Alternifolia (tējas koks) Lapu eļļa, Helichrysum Italicum ziedu/lapu/stublāju eļļa, Tanacetum Annum ziedu/lapu/stublāju eļļa, Chamomilla Recutita (Matricaria) eļļa, glicerila undecilenāts, Capsicum Frutescens augļu ekstrakts, glicerīns, laurīnskābe, Gaultheria Procumbens (ziemzaļo) lapu eļļa, citronskābe, limonēns, linalols.

Lietošana
Uzklāt pirms, treniņa laikā un pēc tā pēc nepieciešamības.
Uzklāt pēc garas, nogurdinošas dienas uz kājām.
Turēt mugursomā vai somiņā, lai lietotu sporta zālē, pārgājienā vai darbā.

Lietošanas instrukcija
Pieaugušajiem bagātīgi uzklāt uz vēlamās vietas. Atkārtot pēc nepieciešamības, bet ne vairāk kā 4 reizes dienā. Nav piemērots lietošanai bērniem.

Piesardzības pasākumi
Tikai ārīgai lietošanai. Nelietot, ja ir alerģija pret salicilātiem (tostarp aspirīnu), bez konsultēšanās ar ārstu. Lietojot šo produktu, lietojiet tikai saskaņā ar norādījumiem, izvairieties no nokļūšanas acīs vai uz gļotādām. Ja nokļūst acīs, rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Nelietot uz brūcēm vai bojātiem ādas laukumiem. Āda. Nepārsieniet cieši un nelietojiet kopā ar sildošu paliktni. Pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu, ja rodas kairinājums vai apsārtums, slikta dūša, vemšana, diskomforts vēderā, caureja vai izsitumi uz ādas, sāpes nepāriet ilgāk par 7 dienām vai ir apsārtums. Grūtniecības vai barošanas ar krūti laikā pirms lietošanas konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu. Ja nejauši norīts, nekavējoties sazinieties ar vietējo medicīnas iestādi. Uzglabāt istabas temperatūrā zem 38 grādiem pēc Celsija/100 grādiem pēc Fārenheita. Nelietot, ja plombējums ir bojāts. Pēc lietošanas cieši aizveriet vāciņu. Sargāt no bērniem.

Atsauksmes

Nav nevienas atsauksmes

Tikai pieteikušies klienti, kuri ir iegādājušies šo produktu, var atstāt atsauksmi.

Nesen apskatītie produkti