Deep Blue Rub ir aktuāls krēms, kas izveidots ar dōTERRA Deep Blue ēterisko eļļu maisījumu un dabīgiem augu ekstraktiem, kas nodrošina komfortu problemātiskajām zonām. Deep Blue Rub apvieno ēteriskās eļļas, kas, kā zināms, nomierina un atdzesē locītavas un muskuļus. Rozmarīna no Spānijas kombinācija, kurā ir daudz kampara, japāņu piparmētra, zvaigžņu anīss, piparmētra un tējas koks darbojas kopā, lai palīdzētu atdzesēt ādu. Copaiba īpašību pievienošana, lai saglabātu veselīgu ādas izskatu, ir apvienota ar Bergamotes piparmētras spēju nomierināt. Šīs ēteriskās eļļas nodrošina komfortu mugurai, kājām un pēdām, īpaši pēc intensīva treniņa.
Galvenās priekšrocības
Izstrādāts ar Deep Blue patentēto ēterisko eļļu un citu spēcīgu sastāvdaļu maisījumu
Sajaukts ar mitrinošu mīkstinošu vielu pamatni, kas atstāj jūsu ādu maigu bez taukainiem atlikumiem
Izstrādāts, lai palīdzētu nomierināt, atslābināt un dabiski dod komfortu problemātiskās vietās
Deep Blue Rub palīdz mazināt spriedzi un nodrošina mērķtiecīgu, nomierinošu komfortu
Kas ir iekšā?
Japāņu piparmētra
Japāņu piparmētru augs Mentha arvensis ir piparmētru suga, kas dzimusi gan Ziemeļamerikā, gan Austrumāzijā. Tai ir daudz pielietojumu, un šī daudzgadīgā auga lapas un stublāji tiek destilēti ar tvaiku, lai iegūtu Japānas piparmētru ēterisko eļļu. Lai gan tā ir līdzīga piparmētru eļļai, Japānas piparmētru ēteriskā eļļa satur lielāku ķīmiskās sastāvdaļas mentola procentuālo daļu, kas tai piešķir spēcīgāku, piparmētru aromātu. Šī iemesla dēļ Japānas piparmētra bieži ir izvēlētā sastāvdaļa daudzās komerciālās pastilās. Sākot no saldiem gardumiem līdz sāļiem ēdieniem, piepildiet receptes ar Japānas piparmētru īpašībām un garšu, lai katrs kumoss būtu atsvaidzinošs.
Kopaiba
Kopaibas ēteriskā eļļa iegūta no smaržīga tropu koka, kas dzimusi Dienvidamerikā. Kopš 16. gadsimta kopaibas ēterisko eļļu tradicionālajās veselības praksēs izmanto Brazīlijas ziemeļu un ziemeļaustrumu iedzīvotāji. Kopaibas eļļa tiek plaši izmantota kosmētikas līdzekļos, tostarp ziepēs, krēmos, losjonos un smaržās, jo tā spēj nomierināt ādu. Uzklājiet lokāli kopā ar bāzes eļļu vai sejas mitrinātāju, lai palīdzētu atbalstīt veselīga izskata ādu.
Bergamotes piparmētra
Bergamotes piparmētras ēteriskā eļļa ir iegūta no ziedoša, daudzgadīga auga ar violetiem ziediem un sirdsveida lapām. Neskatoties uz nosaukumu, bergamotes piparmētra nekādā veidā nav saistīta ar bergamotes augļiem. Līdzīgi kā lavanda, bergamotes piparmētras galvenās sastāvdaļas ir linalols un linilacetāts. Lieliski piemērota pievienošanai frakcionētai kokosriekstu eļļai, lai iegūtu nomierinošu un relaksējošu masāžu pēc treniņa. Bergamotes piparmētras lavandai līdzīgais un piparmētru aromāts papildina siltu, relaksējošu vannu.
Tējas koks
Tējas koka ēteriskā eļļa, ko bieži dēvē par “Melaleuca” ēterisko eļļu, satur vairāk nekā 92 dažādus savienojumus un pārsteidzošas lokālas lietošanas iespējas. Tējas koka lapas gadsimtiem ilgi izmantoja Austrālijas aborigēni. Viņi sasmalcināja lapas un uzklāja tieši uz ādas, lai iegūtu atvēsinošu efektu. Tējas koks ir vislabāk pazīstams ar savām attīrošajām īpašībām. To var izmantot ādas un nagu attīrīšanai un veselīgas sejas ādas uzturēšanai. doTERRA tējas koku var lietot neregulāru ādas kairinājumu gadījumā un ādas nomierināšanai.
Zilā biškrēsliņa
Zilā biškrēsliņa, ko dēvē arī par Marokas biškrēsliņu, ir viengadīgs dzeltenziedu Vidusjūras augs, kas aug Marokas ziemeļos. Šim biškrēsliņa ziedam ir ķīmiskais sastāvs, pēc kura jūsu āda kārosies! Chamazulēns, zilā biškrēsliņa ķīmiskais komponents, piešķir tam raksturīgo indigo krāsu. Šī ēteriskā eļļa ir zināma arī ar savu labvēlīgo ietekmi uz ādu. Pievienojiet to karstai vannai, lietojiet kopā ar iecienītākajiem ādas kopšanas līdzekļiem vai vienkārši iemasējiet ādā!
Zvaigžņu anīss
Zvaigžņu anīss ir mūžzaļš koks, kas ir vietējs Dienvidaustrumāzijā. Parasti koki izaug tikai 4–6 metru augstumā, bet tie var sasniegt pat 20 metrus. Ķīniešu kultūrā augu sauc par “astoņragu anīsu” vai vienkārši par “astoņiem ragiem”, atsaucoties uz augli, kuram parasti ir astoņi folikuli. Anetols, galvenā zvaigžņu anīsa ķīmiskā sastāvdaļa, rada raksturīgo lakricas aromātu, ar ko ir pazīstama zvaigžņu anīsa ēteriskā eļļa un augļi. Kā galvenā sastāvdaļa doTERRA ZenGest™, zvaigžņu anīss, lietojot lokāli, var būt noderīgs kuņģa diskomforta gadījumā.
Lietošana. Uzklājiet uz problemātiskajām zonām un iemasējiet. Lai iegūtu papildu labumu, pirms krēma uzklāšanas uzklājiet uz ādas Deep Blue Soothing Blend.
Piesardzības pasākumi. Tikai ārējai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Izvairieties no saskares ar brūcēm vai bojātu ādu. Neuzklājiet ciešo pārsēju pēc uzklāšanas un nelietojiet kopā ar sildīšanas paliktni. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā, lai izvairītos no nejaušas norīšanas. Ja norīts, nekavējoties meklējiet medicīnisko palīdzību vai sazinieties ar saindēšanās kontroles centru.
Sastāvdaļas: Ūdens (Aqua), Mentols, Mentha Canadensis lapu/stublāju eļļa, Cetearilspirts, Rosmarinus Officinalis (rozmarīna) lapu/stublāju eļļa, Prunus Amygdalus Dulcis (saldo mandeļu) eļļa, Copaifera Coriacea/Langsdorfceralis/Recidil/Steulataricyl, Offilatara EG-100 stearāts, Ilicium Verum (anīsa) augļu/sēklu eļļa, mentas citrāta eļļa, kaprils/kaprika triglicerīds, mentas piperita (piparmētra) eļļa, eikalipta globulusa lapu eļļa, butilēnglikols, ceteareth-20, metil-taurīdijs, kopolietils fenoksietanols, dimetikons, kaprilglikols, Melaleuca Alternifolia (tējas koka) lapu eļļa, akrilāti/C10-30 alkilakrilāta krustpolimērs, ksantāna sveķi, Capsicum Frutescens augļu ekstrakts, etilheksilglicerīns, heksilēnglikols, Helichrysum Italicum Flower, Tantemil/Annuf Momilla Recutita (Matricaria) eļļa, polisorbāts 60, maltodekstrīns, sorbitāna izostearāts, nātrija PCA, tetranātrija glutamāta diacetāts, golterijas prokumbens (ziemas zaļā) ziedu/lapu/stublāju eļļa, alantoīns, dārzenis Floridas augļu barbadīna ekstrakts, dārzenis ide, tokoferols, Chlorella Vulgaris ekstrakts, hidroksiacetofenons, limonēns, linalols.














Atsauksmes
Nav nevienas atsauksmes